Isnin, 8 April 2013

cincin idamanku.......... ^^

Terasa sudah trlalu lama aku tak update blog aku ni. entah apa cerita nak aku update... hari ni aku rasa nak update blog aku.. nak cerita tentang cincin idaman aku.... (^_^ ) majlis pernikahanku akan b’langsung tak lama lagi... dalam bulan ni  lah juga... persiapan semua dah hampir siap... cuti semester nanti, insya-Allah aku akan b’kahwin dengan jejaka pilihan Allah... untuk diriku.... insya-Allah...


Aku plan, bila da nak dekat2 majlis ni, eloklah aku survey2 harga cincin dan bentuk yang aku suka... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan